május 31

Mielőtt eladom a nálam született kölyköket, mindig megbizonyosodom róla, hogy jó helyre kerüljenek és amennyire lehet megismerkedem a gazdi jelöltekkel. Természetesen minden kölyök gazdijával tartom a kapcsolatot, tudok róluk minden fontosat és rendszeresen kapok róluk képeket, videókat, aminek nagyon örülök. Íme egy kis ismertető az életükről és néhány kép a mindennapjaikból.

„A” alom

Abbie ( Lolli ): a Coeur de Lion  D’Hongrie kennel tagja. 4 másik Cairn terrierrel, 3 Német Doggal és egy Kelet-Európai Juhász kutyával él együtt Ruzsán egy hatalmas birtokon. Rendszeresen járnak kiállításokra, nagyon szép eredménnyel: (8x K.1, 3x HPJ, HJCH, 7xCAC, 2xCACIB, 1x Res.CACIB, 2xBOB, BOS, SrbCh, HCH). 2014.12.05.-én megszületett tőle az első alom, 4 fiú és egy kislány anyukája. Kislánya Enya a kennel tagja maradt, mellette nőhet fel és reméljük, hogy hasonló sikereket ér el, mint édesanyja. Lolli igazán jó anyának bizonyult, már kiskorában is besegített a kölyök Német Dogok nevelésébe. Nagyon kedves, játékos, bújós kutyus és imád „beszélni”.

Amy: Esztergomban él családi házban gazdájával és 3 társával – egy Golden retrieverrel egy Cairn terrierrel és a cicájukkal. Nagyokat sétál a gazdival és a nyaralásokat se hagyja ki. Szeret úszni (akár csak az anyukája), és már vitorlásozni is meg tanult. Imád bújni, hamar belopta magát a család szívébe.

Alyse: Életét Olaszországban kezdte, ma már viszont Budapesten élnek gazdáival. Igazi felfedező, sok szép helyen járt már. A rokonságban sok gyerkőc van akiket nagyon szeret, igazán kedves és játékos társ.

Arthur: Budapesten él családi házban, jó barátja egy idős Airedale terrier, akire kiskora óta felnéz. Nagyon szoros kapcsolat alakult ki a gazdájával. Rendszeresen kirándulnak, Arthur remek túrakutya, stramm, jó kiállású, újonnan pedig már a biciklizéshez is magával viszi gazdája. Nagyon okos, már egy többszintes kutyaiskolát is elvégeztek és kan terrier léte ellenére, rendkívül jól szocializált jelleme van.

Arny ( Bosco ): Budapesten él családjával, ahol egy kislány igaz társa, barátja. Mindenhova családjával utazik, legyen az nyaralás, kirándulás, vagy hétvégi telek látogatás. Ő is nagyon okos és jól kezelhető jellem, szintén kutyaiskolát végzett, sokat foglalkoznak Vele. Továbbá kennelem fedező kanja maradt, nagyon szép eredményekkel: (Best Junior, HPJ, 7x Kit.I., 6x CAC, 2x Res.CAC, 3x CACIB, 2x Res. CACIB, BOS, 2x HFGY/BOB, HCH, HSCH).

„B” alom

Bonnie: Vácon egy szerető házaspár életét teszi boldoggá, és pár hónap múlva megérkezik a legkisebb családtag is, akivel együtt nőhet fel és a legjobb társa lehet. Bonnie nagyon ragaszkodó típus. A J’adore szépségszalon törzsvendége, mivel szinte mindig kíséri a gazdit a munkahelyére. A rokonságban lévő kislánnyal nagyon jól kijön, sokat sétálnak együtt, játékos és gyerekbarát. Felkészült lesz az új családtagra.

Bailey: kennelem tagja maradt és édesanyja mellett cseperedhet fel. Már a nyáron elkezdjük a kiállításokat. Sokat kirándul velünk és a legtöbb nyaralásunkra elkísérnek. Anyja bár imád úszni, ő maga még nem merészkedett utána a vízbe. Barátságos, óvatos leányzó, anyukáját mindenhova követi a sétáknál.

Blackberry ( Berry ): Sopronban él gazdáival. Kimondottan túra kutyust kerestek. Most kezdi majd a kutyaiskolát. Berry nagyon jó állóképességű, jó kiállású terrier, már most megállja a helyét az utazások, kirándulások során. Sportoló gazdáit mindig elkíséri a versenyekre és persze nagyon sokat kirándulnak. Vérbeli felfedező, kalandor!

Barney: egy szerető családhoz került Budapesten, ahol két kislány játszótársa, barátja. Nagyon várták már az érkezését. Igazi belevaló családi kutyus, rengeteg játék és móka vár rá, hétvégenet pedig egy nagy telken segíthet a “tereprendezésben”. Határozott, aktív és nagyon okos. Rengeteget foglalkoznak vele, nagyon jó nevelést kap, sokat tanítják. Már 3 hónapos korára ismerte az: ül, fekszik, kérem, lábhoz, hozd és pacsit trükköket.

Blackjack (Jack): Debrecenben él egy szép kertes házba, ahol két kis/nagy fiú barátja. Igazi sportos család. Rengeteget játszik és sétál a fiúkkal, illetve kocogni tanul gazdijával. Őt is sokat tanítják, sok trükköt ismer. Nagyon illedelmes, valamint kan létére igen bújós. Imádnivaló fickó, igazi úriember lesz belőle.